Om Ane

Ane Aakerlund. Jeg er autoriseret psykolog med 16 års terapeutisk erfaring med praksis i København. Jeg tilbyder samtaleterapi og rådgivning til børn, unge og voksne med vidt forskellige personligheds- og livsproblematikker. Den drivende kraft i mit arbejde er, at jeg dagligt oplever, at terapi kan give et andet menneske et rigere liv med et højere selvværd og en større styrke til at kapere de udfordringer, som man møder livet igennem. For mange mennesker er det et stort skridt at opsøge en psykolog. Det kan være forbundet med sårbarhed og smerte at erkende, at man har brug for støtte til at komme videre. Ved vores første møde snakker vi om forventninger og ønsker til et forløb, og finder sammen frem til, hvad der passer dig bedst.

Stress

Når man går ned med stress har det ofte været undervejs i lang tid og man har gradvist mistet forbindelsen til sig selv og til kollegaer, kæresten og måske ens børn. Langsomt har man droslet ned for fritidsaktiviteter, sport og sociale arrangementer og weekenderne bruges til at overleve, så man lige kan klare ugen efter. Pludselig siger kroppen fra og man oplever ofte at blive angst, deprimeret eller blive overvældet af en massiv træthed, der bare ikke vil forsvinde, uanset hvor meget man forsøger at ‘tage sig sammen’.

Vi ved i dag meget om, hvad der skaber stress, og hvad der forebygger stress. Stress kan opstå, når vi arbejder i et felt, hvor der er mangelfuld eller dårlig ledelse, modsatrettede krav, uvished og forandringer, og hvis vi føler at vi ikke har de tilstrækkelige kompetencer til at varetage opgaverne. De fleste ønsker at yde deres allerbedste, hvorfor det kan føles som et personligt nederlag, hvis man går ned med stress.

I et stresshåndteringsforløb hos mig er det målet, at du får hjælp til selvhjælp. Vi har fokus på at identificere og forandre de private og arbejdsmæssige situationer, der skaber stress hos dig. Vi vil undersøge, hvordan du på en hensigtsmæssig måde lærer at sætte grænser og sige nej, både i arbejdslivet og privat. Du vil lære konkrete mentale teknikker, der virker stressreducerende og på denne måde vil du blive mere modstandsdygtig i forhold til både at forebygge og håndtere stress i fremtiden.

Opening Hours

Monday

Efter aftale

Tuesday

Efter aftale

Wednesday

Efter aftale

Thursday

Efter aftale

Friday

Efter aftale

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Prinsesse Maries Allé 14, st th, 1908 Frederiksberg C

Telephone:
Kontakt ejeren
Planlæg min rute

Leave a Review

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed