Jeg hedder Anna Højer og er Psykolog. Jeg tilbyder psykologhjælp med henblik på udvikling og indsigt i livets kriser f.eks. angst, stress, utilstrækkelighedsfølelse, uforløst vrede og depression.  Dette sker i form af samtale, terapi og rådgivning. Jeg tilbyder også neuropsykologiske test.

 

Stress

Mange mennesker oplever i dag stress af forskellige årsager f.eks. arbejde, økonomi, skilsmisse eller andet. Dette sker for mange mennesker og går nogle gange over med tiden. Typisk vil psykologisk behandling kunne hjælpe dig gennem stressen hurtigere og give dig værktøjer til at håndtere din hverdag bedre og samtidig forhindre at stressen forværres til en varig sygdom.

Hvis du allerede er blevet alvorligt syg vil den psykologiske behandling hjælpe dig at komme tilbage til et nyt og bedre liv.

Mindfullness

At være mindful er at være til stede i nuet  dvs. en måde at opnå klarhed, nærvær og fuld opmærksomhed. Stress kan være et udtryk for at vi er overbelastede af tanker og derfor får svært at finde ro og balance.  Gennem forskellige mindfullnesss teknikker, kan man lære at fastholde koncentration og opmærksomhed, og derfor blive mindre styret af negative tanker. Dette vil mindske stressniveauet og  give plads til indre velvære.

Åbningstider

Mandag

Efter aftale

Tirsdag

Efter aftale

Onsdag

Efter aftale

Torsdag

Efter aftale

Fredag

Efter aftale

Lørdag

-

Søndag

-

Adresse

Vores adresse:

Toftebæksvej 64 2800 Lyngby

Kontakt ejeren
Planlæg min rute

Skriv en anmeldelse

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed