• Vi lever i en verden, der kan være hård ved vores ressourcer og mentale balance. Overalt er der fart på: på arbejde, i fritiden, i familielivet og i vores sociale omgang med hinanden. Tempoet og udviklingen er stærkt accelererende og præget af en høj grad af uforudsigelighed. Og det skaber et pres. Mange mennesker oplever det samfund, vi har skabt, og måden vi lever på, som krævende og til tider uhåndterbar. De føler sig stressede.
  • Stress er en medfødt biokemisk evne, hvis formål er at give os ekstra energi og handlekraft til at håndtere en akut krise, men er vi i stresstilstanden længere end hvad vi har robusthed til, riikere vi at udvikle stressrelateret belastning, forstået som akkumuleret skade over tid.
  • Stress er altså som en tveægget sværd. På den ene side en tilstand vi ikke kan leve uden. Vores bedste ven i nødens stund. På den anden side kan stresstilstanden udvikle sig til en regulær trussel for vores helbred, livskvalitet og relationer.
  • Men hvornår er stresstilstanden god for os? Hvornår og hvordan bliver den dårlig for os? Og hvordan bliver den farlig for os? Hvilke reaktioner og symptomer skal vi øje med? Og, måske mest vigtigt, hvordan undgår vi at hverdagens travlhed og stress udvikler til stressbelastning og sygdom? Disse spørgsmål, samt mange flere, får I besvaret i dette foredrag. Foredraget er bygget op af saglig og veldokumenteret viden, leveret med varme, lidt humor og dybtfølt engagement.

Address

Our Address:

Vestergade 63, 2. sal 5000 Odense C

Telephone:
Planlæg min rute

Leave a Review

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed