Codan Sundhed erhverv

 • Undersøgelse og behandling
 • Rådgivning fra sygeplejersker
 • Ingen lægehenvisning ved fysiske behandlinger
 • Behandling af stress

Nem adgang til behandling og specialister

Ring og hør mere på 33 55 23 55

Med en Sundhedsforsikring i Codan kan dine medarbejdere hurtigt genoptage deres hverdag efter en skade

Fra virksomheder, som har behandlingsforsikring i Codan, ved vi, at det er et uundværligt personalegode, som giver dem tryg­hed i hverdagen. Der er ikke noget ved at skulle vente på lange behandlingstider og genoptræning i det offentlige, når man gerne vil være rask og komme hurtigt tilbage til den normale hverdag og arbejdet.

Uanset hvor mange ansatte I har, kan I skrue ned for sygefravæ­ret med behandlingsforsikringen, og samtidig vil I opleve mere tilfredse medarbejdere.

Vi giver dine medarbejdere nem adgang til fysioterapi, kiropraktik, osteopati, zoneterapi, akupunktør og behandling af stress uden lægehenvisning. Er skaden mere omfattende sørger vi for, at man tilses af en specialist indenfor 10 hverdage.

Forsikringen dækker udgifter til undersøgelse og behandling af sygdomme, hvis behandlingen forventes at kunne kurere sygdommen, eller væsentligt og varigt forbedre din tilstand.

Rådgivning fra vores sygeplejersker

Vores sygeplejersker står altså altid til rådighed. Hvis skaden ikke er dækket af forsikringen, så kan man stadigvæk modtage vejledning fra vores sygeplejersker. De kan vejlede i, hvordan man kan modtage behandling for skaden i det offentlige.

Ingen lægehenvisning

Det kræver ingen lægehenvisning at bruge forsikringen, hvis man skal til

 • Fysioterapeut*
 • Kiropraktor
 • Osteopat
 • Zoneterapeut
 • Akupunktør

Man kan nemt anmelde skaden her på codan.dk, så udbetaler vi penge, så man hurtigt kan komme i gang med behandling hos sin foretrukne behandler.

*Ved behandling hos fysioterapeut skal man selv betale det manglende offentlige tilskud, hvis man ikke har en lægehenvisning. Ønsker man at få dækket det fulde beløb, skal man have en lægehenvisning.

Behandling af stress

Det kræver ikke en lægehenvisning at blive behandlet for stress. Man skal blot ringe til Codan, når man ønsker at komme i behandling. Codan tilbyder forskellige behandlingsformer af stress, som man vil blive vejledt i, når man ringer. Dermed får man den behandling, som passer bedst til netop ens behov. Vi dækker også trepartssamtaler med arbejdspladsen, så der kan skabes de rigtige rammer og forudsætninger for at vende tilbage til hverdagen.

Codan Sundhed dækker ikke:

 • Behandling af kroniske lidelser opstået før medarbejderen indtrådte i forsikringen
 • Sygdomme med komplicerede behandlingsforløb (f.eks. organtransplantationer)
 • Kosmetiske behandlinger, som ikke skyldes sygdom eller ulykke
 • Fertilitetsbehandling, scanninger og undersøgelser i forbindelse med graviditet
 • Tandlidelser

Forsikringsbetingelser

Har du som arbejdsgiver fornyet jeres sundhedsforsikring i 2018 hos Codan eller ønsker din virksomhed at tegne en sundhedsforsikring i Codan gælder følgende betingelser:

Nye betingelser

Har du som arbejdsgiver endnu ikke fornyet jeres sundhedsforsikring i 2018 hos Codan, så gælder følgende betingelser indtil fornyelsen:

Betingelser

Sammenligning af nye og gamle betingelser
Læs mere

 

Address

Our Address:

Gammel Kongevej 60, DK-1790 København V

Telephone:
Kontakt ejeren
Planlæg min rute

Leave a Review

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed