Esbjerg Stressklinik

Vi arbejder ud fra at helbrede den stressramte uden medicin og med en filosofi om at kroppens egen helbredelse er vejen frem. Den behandling du modtager i Esbjerg Stressklinik er forebyggende, idet du bliver bevidst om dine ressourcer og valg i tilværelsen.

Stress er en subjektiv oplevelse, da alle reagerer forskelligt på de livsvilkår, der er i samfundet. Derfor tager vi i Esbjerg Stressklinik udgangspunkt i individet, præcis hvor de er.

Vi tager ansvar for dig i din stressbehandling. Vi arbejder med en kombination af samtaler, velvære massage og kropsterapi. Ingen krop er ens, ej heller vores sind.

Vi arbejder tæt sammen omkring den enkelte klient, så vi yder det optimale for klienten. Med andre ord hjælper vi dig hele vejen, og slipper dig først, når du har fået de behandlinger, du føler der er brug for.  Du vil opnå en selverkendelse, hvor små ændringer i tanke og handling, kan gøre den store forskel for et liv uden stress.

Efter mange års erfaring med behandling af mennesker, der har været ramt af stress, har vi erfaret at mange først søger hjælp for deres stress-symptomer, når de har fået en sygemelding. Det har bragt os sammen i klinikfællesskabet, Esbjerg Stressklinik.

Vi har gennem årene henvist til hinanden, for at kunne hjælpe den stress-ramte bedst muligt. Vores faglige kompetencer står stærkest i fællesskab. Konceptet er unikt, fordi vi indtænker det hele menneske – fysisk, psykisk og social.

Bevidst valg

Coaching og den kognitive terapi går hånd i hånd – både tanken, hensigten og teorien bag har fællestræk. Esbjerg stressklinik arbejder bevidst inden for præcis disse grene, fordi de ser det enkelte menneske som unik, og altid arbejder sig frem mod nye mål, tanker og handlemønstre.  At være med til at udvikle det enkelte menneske så man kigger fremad og ikke så meget tilbage. At få nye evner til at se mulighederne i stedet for begrænsningerne. At ens tanker bliver til ens virkelighed. Det er de overordnede ting som coaching og kognitiv terapi går ud på.

Hvad er coaching?

En stor del af livet handler om at nå de mål man sætter sig. Livet handler ofte også om konstante forandringer som er nødvendige for at nå sine mål. Handling er et nøgleord i det at finde motivationen for at skabe forandringer og dermed nå sine mål. Man kan dog blive fastlåst og have svært at reflektere og altså miste overblikket.  Der kan komme længere mellem handlingerne, motivationen, forandringerne og målene. Her kommer coaching ind i billedet. Coaching er at få stillet de rigtige spørgsmål.

Coaching handler om at få støtte og hjælp til at skabe det liv, du går og drømmer om. Coaching er at erkende, hvor du befinder dig i dit liv. Det er at erkende, at du har potentialet til at tro på, at du kan nå de mål, du sætter dig.

Hvordan foregår coaching?

Coaching er en dialog med dig, hvor der tages udgangspunkt i dine mål. Der bliver brugt en spørgeteknik, der hjælper dig med at se tingene i et andet perspektiv og med at vende blikket mod nye muligheder. Kort sagt skal du under et coachingforløb finde ud af følgende:

  •        Hvad vil du?
  •        Hvorfor vil du?
  •        Hvad forhindrer dig i at gøre det?
  •        Hvordan du skaber en plan for at opnå det?

Hvad er kognitiv terapi?

Kognitiv terapi handler om at ændre ens tankemønstre. Det vil sige, man skal have ændret indgangstanken – den tanke hjernen sender ud når man ser, føler, lugter, smager eller hører noget. Ved hjælp af træning med en kognitiv terapeut, kan vi ændre dine tanker, så det vil have en positiv effekt på dine følelser og handlinger – og dermed humøret.

Vi arbejder med følgende centrale spørgsmål inden for kognitiv terapi:

  • Hvad tænker og føler du, når du ser dig selv i spejlet?
  • Hvad kommer først tankerne eller følelsen?
  • Vurderer, bedømmer og sammenligner du først eller ser, føler og mærker du først?

Hvad er body SDS?

En body-SDS (Body Self Developments System) session er en kropsterapeutisk behandling.

Jeg arbejder med idéen om det hele menneske – jeg mener, at der er en sammenhæng mellem fysik og psyke, og at traumer og følelsesmæssige anstrengelser kan sætte sig i kroppen.

Body-sessions hjælper dig med alt fra konkrete kliniske sygdomme til forebyggelse af lidelser, vedligeholdelse af en sund krop og bedre fysiske og mentale præstationer.

Body-SDS kombinerer teknikker som dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, frigørelse af led og afspænding i én og samme behandling. Filosofien bag Body-sds er ganske enkel: En sund sjæl i et sundt legeme.

Din krop og dit sind arbejder sammen, derfor er balancen mellem de to afgørende for din livskvalitet, din velvære og din sundhed.

Opening Hours

Monday

Efter aftale

Tuesday

Efter aftale

Wednesday

Efter aftale

Thursday

Efter aftale

Friday

Efter aftale

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Strandbygade 29,1 sal 6700 Esbjerg V

Telephone:
Kontakt ejeren
Planlæg min rute

Muligheder

Tilskud

nej

Leave a Review

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed