Jesper Birck er autoriseret cand. psych. og beskæftiger sig til daglig med supervision, udredning, terapi og undervisning. Hans fokus er primært på belastningsreaktioner og traumer hos børn og unge, der kan forstås inden for rammen af udviklingstraumer.

Tidligere har Jesper også arbejdet som psykolog ved PPR og ved Børne- og familierådgivning, været krisepsykolog, og psykologfaglig leder i kommune, samt undervist på Aarhus Universitet. Jesper Birck er desuden certificeret i Bruce D. Perrys udredning neurosequential model of therapeutics (NMT) hos Perrys Child Trauma Academy i Houston.

Sideløbende med sine foredrag og tema/undervisningsdage superviserer Jesper Birck også plejefamilier, psykologer, specialinstitutioner, skoler og familiecentre og deler ud af sine mange års erfaring inden for området.

Temaerne i Jesper Bircks inspirerende foredrag bevæger sig indenfor flg. tre faglige overskrifter. Foredragene kan have specifikke fokusområder og titler alt efter ønske “Fra overlevelse og selvbeskyttelse til leg og udvikling”.

Jesper Birck foredrag:
Den neurosekventielle tilgang

    • Et foredrag oplagt for organisationer, centre eller institutioner der overvejer at arbejde ud fra en neurosekventiel tilgang eller få mere kendskab til denne. Herunder forståelse af belastnings- og traume reaktioner – hvordan kan traumer påvirke mennesker på meget forskellig vis. Børn og unge der har oplevet traumer kan have vanskeligheder ind i relationer og med selvværd og selvopfatelse, de kan måske reagere uforudsigeligt og pludseligt, endda til tider i situationer der for os andre kan synes uproblematiske og nærmest harmløse. Men hvordan kan man støtte børn og unge mod trivsel?

Address

Our Address:

Vestergade 63, 2. sal 5000 Odense C

Telephone:
Planlæg min rute

Leave a Review

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed