1. Du befinder dig i en situation, hvor du har brug for hjælp til at komme videre.
  Det kræver mod at indlede et terapiforløb, og derfor er det første skridt ofte det største. Her viser du, at du klar til at arbejde med dine udfordringer, og at du ønsker indsigt og forandring.
 2. Ring til mig på 2020 6465 eller skriv på kd@psykologskive.dk.
  Du gør blot, hvad der er nemmest for dig.
  Her vil jeg kort spørge ind til dine udfordringer og din tilstand.
  I forlængelse heraf aftaler vi et møde, der passer dig.
 3. Den første samtale handler om at skabe overblik over din situation og finde en fælles retning for det videre forløb. Det kræver ingen forberedelse fra din side. Det er mit ansvar at få skabt et rart og fortroligt rum. Her skal du mærke efter, om du har tillid til, at jeg som psykolog kan hjælpe dig.
 4. Målet er, at du skal LEVE – og ikke bare overleve.
  Jeg hjælper dig med at øge din livskvalitet og skabe positive forandringer.

Mit navn er Kirsten Dyhrberg Nielsen geg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet og er medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg arbejder ud fra de etiske principper for nordiske psykologer og er underlagt tavshedspligt.

Titlen psykolog er i dag en beskyttet titel. Det betyder, at titlen kun må benyttes, såfremt man har opnået en kandidatgrad i psykologi og har en universitetsuddannelse som cand.psych. Det er således din garanti for, at mit virke hviler på et teoretisk relevant og videnskabeligt fundament, hvor høj faglighed og kvalitet er nøgleordene.
Som privatpraktiserende psykolog holder jeg mig desuden opdateret om den aktuelle, psykologiske forskning og modtager supervision.

Jeg har skrevet speciale om reliabilitet i diagnostisk praksis.
Privat bor jeg sammen med min mand og vores to børn.

Jeg har tidligere arbejdet med både børn, unge og voksne, og jeg har mange års terapierfaring – både med individuel terapi og gruppeterapi.

I min praksis bærer samtalerne omkring det svære og betydningsfulde præg af nærvær, indlevelse og respekt. Jeg arbejder ud fra en ressourceorienteret tilgang, hvor essensen er, at alle mennesker er født med iboende ressourcer til at leve et godt liv. Når kriser, traumer, negative følelser eller tanker skaber ubalance i kroppen, begrænses de iboende ressourcer. Formålet er derfor at skabe nye forståelser og muligheder med henblik på at udfolde og udvikle det enkelte menneske.

Opening Hours

Monday

Efter aftale

Tuesday

Efter aftale

Wednesday

Efter aftale

Thursday

Efter aftale

Friday

Efter aftale

Saturday

Efter aftale

Sunday

Efter aftale

Jeg praktiserer i klinik på: Ballingvej 98, 7800 Skive. Der er mulighed for aften- og weekendtider.

Address

Our Address:

Ballingvej 98 7800 Skive

Telephone:
Kontakt ejeren
Planlæg min rute

Muligheder

Tilskud

nej

Ventetid

ingen

Leave a Review

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed