Hypnose og stress

Det er måske ikke hypnose de fleste tænker på, når de skal nævne et middel til at overvinde stress.

Dét er ærgerligt, da en hypnotisør hurtigt og smertefrit kan finde frem til roden af problemet, og hjælpe dig med at håndtere stress; for der vil ofte opstå situationer, som gør os mennesker stressede, men med de rigtige værktøjer og den rette tankegang, kan vi lære at håndtere stressen. Ved at lære og få erfaring med, hvordan du skal håndtere stress i sin hverdag, kan du fremover være mere opmærksom på, hvilke faresignaler, du skal holde øje med. En behandling af stress med hypnose kan dermed give dig en bevidsthed om din krops reaktioner, evnen til at håndterer stressede situationer og få rutiner og gode vaner, der er forebyggende for stress.

Hos Shinhypnose vil vi i behandling af din stress hjælpe dig med at forstå hvorfor du oplever stress, hvad den skyldes, og hvordan du kan reducere din stress gennem øvelser og teknikker. Du bliver undervist i afslapningsteknikker- og øvelser, der fremover vil hjælpe dig i stressede situationer. Udover at blive klar over hvornår og hvorfor stressen indtræder, lærer du altså også at håndtere den, så det er dig der har kontrollen – groft sagt vil du blive bedre til at klare stressede situationer i takt med, at du får styr på teknikkerne. Ved hjælp af hypnose mod stress, hjælper vi dig på vej til at leve et stressfrit liv.

 

Disclaimer: Ovenstående beskrivelser og udtalelser af opnået effekt ved hypnose og behandlinger, skal ses som individuelle resultater og ikke lig med forventet effekt garanti generelt og gældende for alle.

Opening Hours

Monday

Efter aftale

Tuesday

Efter aftale

Wednesday

Efter aftale

Thursday

Efter aftale

Friday

Efter aftale

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

melchiorsplads 4 2100 københavn ø

Telephone:
Kontakt ejeren
Planlæg min rute

Muligheder

Tilskud

nej

Ventetid

ingen

Leave a Review

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed