Stresset?

Føler du, at du aldrig bliver dig selv igen? At du ikke kan finde dig selv, eller kan genkende dig selv? Har du prøvet alt det, man “bør”, når man er stresset, men føler dig måske mere stresset end før? Har du tidligere været sygemeldt, men føler at familielivet og/eller arbejdslivet lider under eftervirkninger af stressen? Så kan et ZR-behandlingsforløb være lige det der skal til*.

Stress er for mange mere end bare at lære at prioritere, at lære at sænke forventninger til hvad man bør og kan nå. Det er mere end at lære at sige pyt – selvom det også er en god evne.

Stress kan indebære voldsomme, og nogle gange skræmmende, fysiske og psykiske symptomer. Stress kan være fuldstændig invaliderende. Det kan gå udover din livskvalitet og dit samvær med dine børn eller din partner. Stress kan føre til depression og angst. Bare få døgn med dårlig og afbrudt søvn og man kan være på randen af afgrunden. Det kan være rigtig svært med terapi alene – stressen sætter kroppens evne til at mærke sig selv, ud af drift.

Det kan være svært at få følelsen af overskud tilbage med kognitive ændringer (terapi), hvis følelsen har været væk i mange år. ZR-Behandling er en sammensætning af de ting, jeg erfaringsmæssigt ved virker*. Behandlingen har jeg samlet i et 6 uger langt forløb, der giver dig redskaber til at lave en ændring der sandsynligvis er varig *. Du får nogle ideer der er anderledes end vanligt, og sammen kan vi arbejde på at du går fra stress til overskud.

Hvad er ZR-behandling?

ZR-behandling står for zoneterapi og rytmekost. Det kan du læse mere om her og her. Zoneterapi er et unikt og blidt redskab til at få stressen ud af kroppen og begynde at mærke kroppen igen. Rytmekosten kan hjælpe din krop så hormonsystem og nervesystem ikke konstant er i alarmberedskab, hvilket ellers kan skabe ubalancer i årevis efter et stress-kollaps. Mange oplever at rytmekost desuden kan optimere deres krop, så de ved at mindske deres belastninger kan undgå et reelt stress-kollaps. Rytmekost kan altså i den rette sammenhæng også være med til at forebygge stress. *

Men ZR-behandling består også på dette forløb af bl.a. mindfullness i form af små guidede lydfiler, som kan hjælpe dig med at finde dig selv igen, hvis tankerne løber løbsk, eller hvis du har svært ved at have en fornemmelse af din krop mellem zoneterapi-behandlingerne.

Forløbet er tilrettelagt til dig, så jeg hjælper dig mest muligt, og du undgår de stressorer der kan være forbundet med at ændre vaner. Jeg guider dig, og vi ses både fysisk til behandlinger og i en facebook-gruppe med daglig kontakt. Jeg anbefaler ikke forløbet, hvis du er midt i akut stress eller et stress-kollaps – her anbefaler jeg i stedet ro og zoneterapi *.

Hvad består et ZR-behandlings forløb af?

5 x 1,5 times zoneterapi (normal konsultation 1 time), hvor vi snakker om hvilke personlige udfordringer du oplever i forløbet (værdi 3.750 kr)

2 online webinarer med kostvejledning (kan lyttes til efterfølgende).

3 ugers madplan med lækre, smagfulde, børne- og stress-venlige opskrifter til morgenmad, frokost og aftensmad. Opskrifterne kræver ikke mange færdigheder, lang tilberedningstid eller tidskrævende indkøb.

3 mindfullness meditationer, velegnede til daglig afstresning.

Udvidet guide til kosttilskud til dig der er/har været stresset.

Adgang til facebookgruppe, hvor man kan dele sine oplevelser med andre (hvis man vil), og hvor der kan stilles spørgsmål til mig dagligt.

Andre god råd til nærende rutiner, der kan nedsætte din stress.

Pris: 5.995 kr

Varighed 6 uger

 

Se hvornår næste hold starter og tilmeld dig 

Hvem kan få glæde af ZR-behandling?*

Dig der døjer med indre uro og søvnbesvær efter et stress-kollaps.

Måske er du kommet noget af vejen med terapi og ro men mangler det sidste, før du faktisk føler overskud og balance igen.

Dig der ønsker at forebygge stress (og vil gøre andet end kun at skære ned på arbejdsbyrden).

Du døjer måske med at stressen blusser op hver gang du lige troede, du var ovenpå.

Dig der ikke helt er gode venner med din krops signaler efter en stress-sygemelding.

Du har fået ro efter stressen, men du døjer stadig med symptomer som hjertebanken, grådlabilitet, humørsvingninger mv.

Dig der døjer med senvirkninger som humørsvingninger, hukommelses- og/eller koncentrationsbesvær.

Du synes, du er kommet ovenpå efter stressen, men føler, du er ved siden af dig selv, eller kan mindre end før.

Hvem kan deltage i et ZR-forløb?

Du skal kunne komme til Århus for at deltage i zoneterapi-behandlinger.

Du skal kunne finde tid til at få behandlinger i tidsrummet 9-17 på hverdage.

Du skal være ovre den mest akutte stress, da det at ændre vaner kan bidrage til yderligere belastning.

Du har nogle gener af stress, som du ikke kan få bugt med.

Du skal gerne have adgang til en facebook konto, da delingen sker her.

Opening Hours

Monday

Efter aftale

Tuesday

Efter aftale

Wednesday

Efter aftale

Thursday

Efter aftale

Friday

Efter aftale

Saturday

-

Sunday

-

Sygeforsikring “danmark” tilbyder tilskud zoneterapi ved mange problematikker. Kontakt “danmark” og hør om de dækker din situation. Tilskuddet fra “danmark” er 115 kr første gang. 75 kr per gang derefter. Dog maks. 670 kr per år. Vær opmærksom på at der skal være en lægelig diagnose for at få tilskud fra “danmark”. Mange private sundhedsforsikringer yder tilskud til zoneterapi, her skal du ikke nødvendigvis have en lægehenvisning, men kontakt dit selskab. Læs mere her. Tilskuddet kan være fra 200 kr til at dække hele behandlingen, og du skal ikke betale beløbet. Jeg afregner selv med dit forsikringsselskab.

Address

Our Address:

Trøjborgvej 60 8200 Århus N

Telephone:
Web:
Kontakt ejeren
Planlæg min rute

Muligheder

Tilskud

Ja

Ventetid

kort ventetid

Leave a Review

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed