Jeg hedder Tove Landbo.

Jeg tilbyder psykologsamtaler, korttidsterapi, rådgivning og vejledning omkring de svære ting, vi mennesker oplever undervejs i livet. Jeg arbejder naturligvis under tavshedspligt.

Min erfaring er, at livet indimellem kan være fyldt med ”knubs”, små og store ting, som man kan have brug for at få vendt med én engang imellem. Livet kan også opleves mørkt og trist, men også her, kan der findes en vej. Det viser sig ofte, mens man mødes med en anden person, at man finder sine ben at stå på igen. Det kan bl.a. være det, samtaler hos mig kan bruges til.

Jeg arbejder ud fra en grundlæggende tro på, at man sammen med en anden , en tydelig og ansvarlig person kan finde iboende kræfter, styrke og mod til at få større indsigt i og blive bedre til at klare det, der er svært.

Jeg tænker, at det bærende i psykologsamtalen er, at vi får etableret en god kontakt, så du føler dig godt tilpas og rustet til at kunne arbejde med det, der er bedst for dig.

Samtalerne kan medvirke til at opnå større indsigt i det svære, der kan ses nye måder at tænke om det på, og der kan udvikles en større robusthed til at løse problemerne.

Man kan bare have brug for støtte, luft og ro til at snakke med en neutral og fortrolig person og måske opnå forståelse, anerkendelse og måske styrkes bare ved det at være sammen om det svære på en meningsfuld måde.

Opening Hours

Monday

Efter aftale

Tuesday

Efter aftale

Wednesday

Efter aftale

Thursday

Efter aftale

Friday

Efter aftale

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Constancevej 4 9000, Aalborg

Telephone:
Kontakt ejeren
Planlæg min rute

Muligheder

Ventetid

Nej

Leave a Review

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed