Jeg hjælper både virksomheder og private med at gøre noget ved stress. Oprindeligt er jeg uddannet sociolog og har i mange år beskæftiget mig med samspillet mellem mennesker, systemer og samfund – bl.a. ved at undersøge forskellige problemstillinger ved hjælp af observationer, interviews og spørgeskemaundersøgelser. Jeg har især beskæftiget mig med sundhed og trivsel og har været ansat som konsulent og projektleder i bl.a. Fredericia Kommune og Region Syddanmark.

Siden har jeg uddannet mig til coach og stressrådgiver, fordi jeg er optaget af at hjælpe mennesker ud af stress og med at finde deres personlige livsvej. Stress er aldrig blot et personligt problem, det opstår altid i relation til omgivelserne. Det kan være i vores forhold til andre og/eller i forhold til en arbejdsplads. Alt for mange lider af stress, og det har store omkostninger for både samfund, virksomheder og mest af alt den enkelte person, som er  stressramt.

Jeg er certificeret Stressmaster hos Lisbeth Fruensgaard og trænet i at anvende teknikker og værktøjer, som kan sikre, at du siger farvel til stress. For altid.

SLIP UD AF STRESS

Forløb
Forløbet herunder kommer hele vejen rundt og hjælper dig effektivt til at vinke endeligt farvel til stress. Du får klarhed og overskud til at leve det liv, som du inderst inde ønsker.
Med forløbet (a typisk 8 gange) vil du gennemgå tre faser:

1. Find balanceN

Fokus på at genskabe din energibalance. Stress handler om overbelastning – af din krop og dit sind – og det er vigtigt at genskabe balance. Gennem helt konkrete genveje og værktøjer reduceres dit stressniveau og dit overskud vil langsomt vende tilbage. Herefter bliver det muligt at arbejde med årsagerne til din stress, og hvad der skal til for at slippe den helt.

2. Få kontakt til dig selv
​og det liv, du ønsker

Du lærer at håndtere årsagerne til din stress. Derudover fokus på værdiafklaring i forhold til, om du lever det liv, du ønsker. Når vi ikke lever efter vores værdier og behov, opstår der ofte stress. Via forskellige øvelser og teknikker finder vi frem til din personlige livsvej, som sikrer dig en hverdag fri for stress.

3. Fasthold AT VÆRE stressfri og lev det liv, du fortjener

Fokus på handlinger der kan understøtte din personlige livsvej og fastholde et liv uden stress. Vi lægger en plan for, hvordan du fremover undgår at falde tilbage i stress, og hvordan du opnår dine mål for et liv i balance.

 

Opening Hours

Monday

Efter aftale

Tuesday

Efter aftale

Wednesday

Efter aftale

Thursday

Efter aftale

Friday

Efter aftale

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Hørgyden 32, Gauerslund 7080 Børkop

Telephone:
Kontakt ejeren
Planlæg min rute

Muligheder

Tilskud

nej

Leave a Review

Pris
Behandlingen
Medarbejderen
Lokalerne
Parkeringsforhold
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed